Portrett

PORTRETTFOTOGRAFERING 1.500,-
Det finnes mange anledninger for å gå til fotograf. Er du musiker, har behov for bilder i jobbsammenheng, eller rett og slett ønsker noen flotte bilder av deg selv? Gode portretter er en viktig del av hvordan man presenterer seg i sosiale medier. Vi tilpasser fotograferingen og bildestilen utfra hva bildene skal brukes til. Så om du ønsker bilder til CV og Linked In eller Facebook og datingnettsteder, så finner vi en løsning som passer for deg.

KONFIRMASJONSFOTOGRAFERING 1.500,-
Moment Studio tilbyr spennende ungdomsportretter i forbindelse med konfirmasjonstiden. De fleste velger å ha på seg antrekket fra konfirmasjonsdagen, men vi anbefaler også å ta med seg et noe mer hverdagslig antrekk som kan brukes for å ta noen litt mer uformelle og tøffe portretter. Fotograferingen gjør vi gjerne både inne i studio og utendørs i omgivelser i nærheten av studio.

AKTFOTOGRAFERING 2.500,-
Undertøy- og aktbilder er blitt en stadig mer populær gave å gi i morgengave eller kjærestegave til mannen. Fotograferingen utføres av en av våre kvinnelige fotografer. Vi setter av god tid til fotograferingen, og setter lys og finner positurer som passer deg. Det kan for noen virke litt skummelt å bli fotografert på denne måten, men dette går over straks vi er i gang med fotograferingen. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger både på resultat og gjennomføring av fotoseansen. Dette er også blitt veldig populært i forbindelse med utdrikningslag. Er du en kommende brud kan du gjerne ta med deg bryllupsundertøyet og sløret ditt! I etterkant lager vi gjerne et lekkert album med bildene du er mest fornøyd med. Dette er en personlig og unik gave som vil bli satt pris på. Benytt gjerne anledingen til å gå til frisøren samme dag så føler du deg ekstra fresh og fin. For kommende bruder kan det være en idé å få testet ut bryllupsfrisyren i samme slengen.

GRAVIDFOTOGRAFERING 2.500,-
Det kan også være flott å få den gravide magen foreviget. Vi setter også her av god tid og leker oss med lys og komposisjoner for å skape spennende og uttryksfulle bilder som blir gode minner fra graviditeten. Du velger selv om du ønsker bilder med eller uten klær. Vi kan også gjøre begge deler. Mange lurer på hvordan de skal kle seg til slike bilder Vi anbefaler å ta med litt forskjellige klær. Gjerne noe svart og tettsittende. For eksempel en tights og en singlet. Klær som er stramme over magen er alltid fint. Andre klær kan være en kjole eller en skjorte eller jakke som du kan åpne litt over magen. Benytt gjerne anledningen til å gå til frisør samme dag så føler du deg ekstra fresh og fin! Vi tilbyr også fotografering av den nyfødte. Hvis du ønsker både gravidfotografering og nyfødtfotografering, tilbyr vi nyfødtfotografering for 1.500,-

FOTOGRAFERING PÅ LØRDAG, lørdagstillegg på 700,-

FOTOGRAFERING PÅ LOCATION 1.000,-
Selv om vi har studio på Majorstua, er vi ofte på location og fotograferer. Vi vet om mange steder egnet for fotografering og foreslår gjerne et sted fotograferingen kan gjøres enten du ønsker skog, vann eller noe urbant. Vi kan også komme hjem til deg og fotografere der dere bor. Vi kan også bruke omgivelsene i nærheten av studio, uten at vi tar noe tillegg for utendørsfotografering.

WEBGALLERI MED LAVOPPLØSELIGE BILDER
Etter alle våre fotograferinger vil du få et webgalleri med de beste bildene lavoppløselige, og vannmerket i farger og sorthvitt. Disse bildene er skisser for å velge hva man ønsker å få laget. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og varierte muligheter for bilder som skal henge på veggen. Vi hjelper gjerne til med innramming. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløsige bildefiler til fri bruk, se prisliste.

VISNINGSTIME
Inkludert i alle våre fotogaferinger er også en visningstime. Den har vi i etterkant av fotograferingen etter dere selv har hatt mulighet til å se på bildene i ro og fred hjemme. På visningstimen viser vi deg alle bildene i full størrelse og ulike måter å lage bildene på, og vi kan gi deg tips og veiledning. Les mer om forstørrelser, takkekort, album og digitale filer under menyen "Priser" på moment.no.

GAVEKORT
Gavekort på fotografering er en super gave til den som har alt. Hva med å gi bort en fotografering av deg og kjæresten, eller kanskje en familiefotografering til hele familien. Vi kan skreddersy et gavekort som passer den du skal gi det til.

MOMENT PRISLISTE

Pin It