Bryllup


MOMENT + BRYLLUP = SANT!

Vi på Moment elsker bryllup. Å få fotografere bryllup er noe av det vi liker aller best å gjøre. Vi er utrolig takknemlige for alle bryllup vi får være med på og gjør vårt yttterste for at dere skal få bilder dere kan være stolte av og gjenspeiler den store dagen deres. Dette er flotte minner å se tilbake på i årene som kommer. Kikk gjerne gjennom galleriene våre her på bloggen vår. Bryllupsfotografering blir gjerne booket et år eller mer i forveien. De mest populære datoene går fort, så det kan være lurt å være tidlig ute med å bestille fotograf. Kom gjerne innom oss for å se nærmere på hva vi kan tilby og for å slå av en uforpliktende prat.

BRYLLUPSFOTOGRAFERING 5.000,-
Vi setter av ca. en time til fotografering gjerne der vielsen er eller der selskapet holdes, eller et annet sted vi blir enige om. Vi foreslår gjerne en location som passer til den stilen du kunne tenke deg på bildene. Vi kan foreslå steder ved sjøen, i naturen eller midt i byen om dere kunne tenke dere noe urbant. Ta gjerne med forlovere og andre fra brudefølget på fotograferingen. Fotograferingen er en morsom og hyggelig opplevelse som blir en fin del av bryllupsdagen.

BRYLLUPSFOTOGRAFERING MED VIELSE 7.000,-
Ved slik fotografering kommer fotografen i god før vielsen begynner og dokumenterer alt som skjer fra brudgommen som venter, bruden som ankommer og hele vielsen inkludert bilder på trappen. Vi fotograferer både store og små øyeblikk og det som skjer rundt seremonien også. Når vielsen er over kan vi reise til en location vi er blitt enige om for gjøre selve fotograferingen.

HALVDAGSFOTOGRAFERING 12.000,- (22.000,- inkludert høyoppløselige filer)
Ved å ha med fotograf halve dagen, 6 timer, får vi med oss essensen av bryllupsdagen. Vi fotograferer gjerne de siste forberedelser med kjolepåkleding før vielsen, gjennom vielsen, selve fotograferingen og begynnelsen av middagen, men dere bestemmer når vi skal begynne og avlsutte fotograferingen.  Etter fotograferingen vil dere få en cd med ca 600 bilder i lavoppløselige og vannmerkede versjoner både i farger og sorthvitt. Ut fra dette velges bilder til takkekort, forstørrelser og album. For priser på dette se priser etterbestilling.

HELDAGSFOTOGRAFERING 29.000/32.000,-
Å ha med seg fotograf gjennom hele bryllupsdagen gir en fantastisk mulighet til å dokumentere den store dagen i bilder. Fotografen følger dere i inntil 10/12 timer og fanger store og små øyeblikk både under forberedelser med kjolepåkledning, vielsen, og på selskapet. Vi fotograferer også mye av gjestene og situasjoner som oppstår, detaljer og omgivelser, alt for å fortelle historien om bryllupsdagen. Dette blir flotte bilder å ha med seg videre og dele med familie og venner. Inkludert i denne fotograferingen er også alle bildefilene i høyoppløselige versjoner i både farger og sorthvitt. Se bilder fra heldagsfotograferinger vi har gjort tidligere her. Gifter du deg ikke i Oslo? Vi reiser mer enn gjerne både i Norge og i utlandet.

WEBGALLERI MED LAVOPPLØSLIGE BILDER
Etter alle våre fotograferinger vil du få et webgalleri med de beste bildene lavoppløselig, og vannmerket i farger og sorthvitt. Disse bildene er skisser for å velge hva man ønsker å få laget. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og varierte muligheter for bilder som skal henge på veggen. Vi hjelper gjerne til med innramming. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk. Dette er kun inkludert i heldagsfotografering.

VISNINGSTIME
Inkludert i alle våre fotograferinger er også en visningstime. Den har vi i etterkant av fotograferingen etter dere selv har hatt mulighet til å se på bildene i ro og fred hjemme. På visningstimen viser vi deg alle bildene i full størrelse og ulike måter å lage bildene på og vi kan gi deg tips og veiledning. Les mer om forstørrelser, takkekort, album og digitale filer under menyen priser her på moment.no.

GAVEKORT
Gavekort fra Moment er en super bryllupsgave for våre brudepar. Med gavekort kan du være et skritt nærmere et flott bilde til veggen og drømmealbumet.

MOMENT PRISLISTEPin It