Tuesday, March 3, 2015

Eksklusiv champagnefrokost på Milla Boutique

Forrige lørdag var vi med på champagnefrokost på Milla Boutique på Aker Brygge. Dette var et ekslusivt bryllupsevent for kommende brudepar. Arrangementet var et samarbeid mellom Milla Boutique og bryllupsplanleggerne Glenne Wedding. I tillegg var flere andre leverandører til stede. Moment Studio stilte ut bryllupsbilder og sto for fotograferingen av arrangementet. Det ble blant annet presentert nyheter fra Bjørg Jewellery og den norske brudekjoledesigneren Leila Hafzi viste for første gang frem deler av 2016-kolleksjonen!

Dj Jennifer Moi og Aleksander Walmann sto for stemningsfull musikk og det ble servert bobler og fingermat fra Verité. 

Glenne Wedding hadde for anledningen dekket et vakkert bryllupsbord i svart og gull som passet til interiøret på Milla Boutique. De hadde også laget en nydelig "gullsky" som hang fra taket. 
Glenne Wedding består av bryllupsplanleggerne Silje og Gry Glenne som spesialiserer seg på eksklusive bryllup. Vi på Moment har allerede vært så heldige å samarbeide med søstrene Glenne på noen bryllup og gleder oss til flere i 2015. Disse jentene er utrolig profesjonelle og dyktige. De tar hånd om alle detaljer og skreddersyr det perfekte bryllupet. De er også tilstede hele dagen og sørger for at alt går knirkefritt. I tillegg er de utrolig hyggelig å jobbe med og tilfører hvert bryllup de gjør det lille ekstra! 

Tusen takk til Milla Boutique, Glenne Wedding og alle leverandører som gjorde denne dagen mulig!Pin It

No comments: