Wednesday, May 7, 2014

Vi har flyttet!

Moment Studio har flyttet til Industrigata 60!

Etter å ha holdt til i Kirkeveien i mange år har vi nå flyttet til nye og større lokaler i Industrigata. Vi flyttet for en uke siden og har allerede hatt mange fotograferinger i våre nye lokaler. Det er gøy å fotografere i nytt studio så det er ekstra hyggelig at vi har hatt så mange på besøk allerede. En av de første fotograferingene var en familie på 17 stykker! Vi har nå et studio med større muligheter, bedre plass og flere bakgrunner å velge i. Det er også varmekabler i gulvet, noe som er ekstra godt for de minste vi fotograferer. 

Vi har også fått på plass et bedre system for produksjon av bilder og god plass til å ta imot kunder og vise bilder. Det gjør oss mer fleksible når vi nå går inn i en travel sesong med mye konfirmasjoner og bryllup. 

Industrigata 60 er bare en liten spasertur unna våre gamle lokaler i Kirkeveien 44. Det er lett å ta seg hit kollektivt med for eksempel trikk til Bogstadveien og Bislet, eller buss og bane til Majorstuen. For de som kjører bil er det som regel en plass i gaten like utenfor. 

Det har alltid vært gøy å gå på jobb på Moment, men vi må innrømme at det er litt ekstra spennende nå om dagen.

Velkommen til nye Moment!
Pin It

No comments: