Thursday, March 27, 2014

Moment Studio premiert i Landskonkurransen, Norges Fotografforbund

Nå er vi tilbake etter noen fantastiske dager på Norges Fotografforbunds Landsmøte i Strømstad. Landsmøtet begynte søndag 23. mars med permieutdeling i Landskonkurransen. 

I år var et godt år for oss Momentere. Vi kom hjem med en sølvmedalje, to bronsemedaljer og flere hederlige omtaler. Vi fikk alle sammen fire premierte fotografier. Vi kom plass nr. 7, 14, 19 og 25 i konkurranse med 164 andre fotografer. Det er vi stolte av! Vår dyktige kollega Christin Eide i Bergen ble kåret til årets fotograf. Gratulerer til flinkeste Christin!:)


Vi fikk også med oss mange spennende foredrag. Vi lot oss inspirere av blant annet bryllupsfotografene 2Brides og Kevin Wilson. Det passer bra nå rett før bryllupssesongen begynner. 

Det var også veldig lærerikt å se foredragene til Hans Jørgen Brun og Ragne Sigmond. De er virkelige mestre på det de gjør. Hans Jørgen Brun ble i år utnevnt til æresmedlem i Norges Fotografforbund. Han er Norges Fotografforbunds mest premierte fotograf gjennom tidene og har blitt Årets Fotograf NFF hele syv ganger! 

Vi synes også det var spennende å høre Marion fra Haslien fotografene fortelle om aktfoto. Aktfoto er en spennende sjanger der vi fotografer virkelig kan få lekt oss med lys, komposisjon og teknikk. Klikk her for å se noen av våre aktfoto og morgengavebilder på vår nettside. Landsmøtet ble avsluttet i går med et morsomt og lærerikt foredrag av Eir Jørgen Bue. 

I tillegg til premieutdeling, foredrag og workshops er det utrolig hyggelig å treffe så mange kollegaer. Det er så kjekt å kunne utveksle erfaringer og lære litt av hverandre.

Her er noen av våre premierte fotografier. Klikk deg gjerne også inn på Norges Fotografforbund sine nettsider for å se hele resultatlisten og alle de premierte bildene. 

Foto: Eva Helene Storm Hanssen, sølv

Foto: Ingrid Pettersen Fossvoll

Foto: Eva Helene Storm Hanssen, bronse

Foto: Ingrid Pettersen Fossvoll

Foto: Ingrid Pettersen Fossvoll

 Foto: Tina Rekdal, bronse

Foto: Tina Rekdal

 Foto: Tina Rekdal

 Foto: Kristine Møgster

Foto: Eva Helene Storm Hanssen

Foto: Kristine Møgster
Pin It

No comments: