Friday, September 27, 2013

Bryllup i Nord-Norge | Nordreisa | Lisa og Bjørn-Åge

I august fikk jeg sjansen til å fotografere bryllup i Nordreisa, der jeg kommer fra. Det er alltid veldig gøy å komme til nye steder for å fotografere bryllup og når fantastisk Nord-Norge viser seg fra sin beste side kan det nesten ikke bli bedre.

Lisa og Bjørn-Åge fikk en perfekt ramme på deres  perfekte dag. Været var nydelig og Lisa så helt fantastisk ut. Det var mange blanke øyne da hun kom inn i kirken. Nordreisa kirke har nydelige bare tømmervegger som gir et fantastisk lys. En fotografs drøm. Her er Bjørn-Åge både døpt og konfirmert. Fetteren hans spilte Håkan Hellströmm under vielsen. Brudebilen var frakta på tilhenger fra Tromsø for å overleve turen mens sauene kom forbi kirken akkurat som bestilt.

Det er nydelige steder for å fotografere overalt. Som fotograf blir man som en unge i godtebutikken. Vi måtte selvfølgelig ned til fjorden for å gjøre deler av bryllupsfotograferingen. På bygda er man bortskjemt på fantastisk natur. For å finne en stor bar tømmervegg som bruden ønsket seg, måtte jeg lete litt mer. Alle fjøs er jo rødmalte, men i gamle dager hadde de ofte kun råd til å male forsiden. Flaks for meg:)

Etter fotograferingen dro vi til samfunnshuset der alle gjestene var samla. Det ble en flott feiring med mye latter og tårer. Som brudgommens søster sa, "Jeg har aldri vært klar over min brors evne til å røre folk så mye". Tilslutt fikk jeg tilogmed æren av å kjøre brudeparet hjem og fotografere mens Bjørn-Åge bar Lisa inn. For en hyggelig avslutning på en staselig dag på jobb!
Pin It

No comments: