Thursday, March 22, 2012

Årets bryllupsbilde i Norges Fotografforbund


Nå er vi tilbake etter Landsmøtet, proppfulle av ny inspirasjon og arbeidslyst! Det var også premieutdeling av den årlige Landskonkurransen til Norges Fotografforbund. Jeg fikk premie for årets beste bryllupsbilde! Bildet av Cathrine og Svein Ove fikk 90 av 100 mulige poeng og sølvmedalje. Det var kjempemorsomt og veldig overraskende i konkurranse med så mange dyktige fotografer. Om bildet sier juryen:

"Dette bildet lyser kjærlighet og glede. Fotografen har funnet en perfekt location som fungerer som en ramme rundt de nygifte. Å ta bryllupsbilder handler så til de grader om å "fange øyeblikket" og følelsene mellom brudeparet. Det har denne fotografen gjort med et kjempeflott resultat. Gratulerer!"

Jeg fikk også hederlig omtale og diplomer for to andre bilder og kom på 13. plass av totalt 211 fotografer. Det var flere fotografer fra Moment som gjorde det skarpt i årets konkurranse, men det skal de få fortelle om selv :)

Det blir ekstra vemodig å gå ut i permisjon og vite at jeg nesten ikke skal fotografere bryllup i sommer etter en slik hedersbevisning. Jeg kommer sterkt tilbake i 2013 og satser på å fange mange flere slike øyeblikk i årene framover :)


Pin It

No comments: