Monday, January 9, 2012

Nyfødtfotografering | Johan & Peder

Godt nytt år til alle våre venner! Nå når jula er vel i havn, kan vi endelig vise disse bildene av Johan og Peder. Det ble noen veldig fine julegaver:)

Vi fotograferte disse guttene når Johan bare var 16 dager gammel. Peder er en aktiv gutt som sprang rundt og ikke nødvendigvis være sammen med broren sin hele tiden. Vi fikk likevel tatt noen morsomme bilder av de sammen.

Peder og Johan er også så heldige at de har en bestemor som lager de mest fantastiske skinnfellene til baby jeg noengang har sett. Sjekk ut bloggen hennes på Britt sin skinnfellblogg . De hadde med seg flere skinnfeller, og vi brukte dem masse. De er like fine på både for- og bakside og fungerte perfekt til en liten trøtt gutt. Jeg syns det er spesielt morsomt at en av skinnfellene hadde et trykk av en liten krone perfekt plassert på baksiden:) Vi fotograferte også Johan i et nydelig pledd som mamma hadde laget. Dette var det første hun noengang hadde prøvd å strikke. Jeg syns hun har klart det veldig bra. Fingerferdig familie:)

Vi er veldig glad i å bruke klær, pledd, leker o.s.v som kundene selv har med. Bildene blir ekstra personlige og for de aller minste er det ekstra trygt og godt å ha noe om føles kjent.

Jeg syns bildene ble kjempefine. Håper at familien som fikk disse i julegave er like fornøyde:)

Pin It

1 comment:

Charlotte said...

nydelige bilder! liker detaljen med krona på teppet.