Friday, September 30, 2011

Halvdagsfotografering bryllup | Therese & Halvor

Jeg digget bryllupet til Therese og Halvor! De giftet seg i Sagene kirke en nydelige fredag i september. Jeg fulgte paret gjennom halve dagen, fra bruden pyntet seg hos Skum frisør til de gikk til bords på Strand restaurant. Jeg har alltid syns at Sagene kirke er så flott, den minner meg litt om et Disney-slott:)

Therese var helt nydelig, med en helt egen stil. Hun hadde klippet til sløret selv mens boleroen hadde hun sydd kvelden før bryllupet av en Vero Moda-genser!

Det var et lite bryllup, så etter vielsen dro alle gjestene hjem til Therese og Halvor for en aperitif. Mens gjestene ventet, fotograferte vi på veien hjem. Vi stoppet flere ganger på turen, blant annet utenfor en vintage-butikk. Sagene er en veldig kul bydel å fotografere i, spesielt når man finner lokale værsystemer som leker med sløret til bruden:) Det blir helt spesielle bildet for brudeparet som går i disse gatene hver dag.

Etter aperitifen dro vi alle ut til Strand restaurant på Høvik. Der er det blitt så fint etter at de pusset opp. Et drømmested for å fotografere bryllup. Vi rakk heldigvis å fotografere noen bilder i den lave høstsola på ettermiddagen før selskapet gikk til bords.

Tusen takk for en nydelig dag. Jeg hadde det skikkelig gøy sammen med dere og håper at resten av kvelden ble like fin! Takk for at jeg fikk være med på dagen deres og fotografere så mange fine bilder:)Pin It

3 comments:

Jill c",) said...

Utrolig flotte bilder!

Anonymous said...

For en herlig serie- og for et par! Blir skikkelig glad av disse bildene.

Lise said...

Helt vidunderlig :) ELSKER serien med sløret.