Monday, June 27, 2011

Bryllupsfoto | Akershus festning | Hege & Erik

Hege og Erik giftet seg i Oslo Tinghus 11. juni. Etter vielsen og litt familiefotografering ved tinghuset tok vi en taxi bort til Akershus festning for å ta litt flere bilder der. I taxien fleipet vi om ting som kunne gå galt og brudeparet var nysgjerrige på om jeg hadde opplevd noen merkelige episoder som bryllupsfotograf. Jeg har fotografert bryllup i mer enn ti år men kunne likevel ikke komme på så mye rart som har skjedd.... Men denne dagen skjedde det! Mens vi stod i en av festningens mange fine buer falt en turist om rett bak brudeparet. Hege som er lege hjalp til med en gang. Lege-eden gjelder uansett! Også når man er brud med høye heler og hvit kjole:) Ambulanse ble tilkalt og det så ut til å gå bra med turisten, så etter et lite avbrudd kunne vi fortsette fotograferingen. Vi rakk akkurat å bli ferdige til regnet begynte å plaske ned! Det betyr jo lykke i sløret, så det ble ekstra mye lykke til dette brudeparet.

Til lykke med dagen og ekteskapet. Det var veldig gøy å fotografere dere! Takk for at jeg får dele noen bilder her på bloggen vår:))

Pin It

7 comments:

Psychodudu said...

Du er såååå dyktig. Enda en imponerende sett med bilder.

Stine Pedersen Photo said...

Fine bilder!

Anonymous said...

Stiiiiiliiig!!!:)

Hege said...

Tuuuuusen takk for en super photoshoot og nydelig bilder, Eva! Du anbefales til alle framtidige kunder, og får nok flere oppdrag fra oss etterhvert som vi blir flere i gjengen :-)

Hege & Erik

Fotograf Eva, Moment Studio said...

Takk for så hyggelige tilbakemeldinger!:) Det gjør det ekstra gøy å vise frem bilder!

Men aller best er det å høre at dere er fornøyde Hege! Gleder meg til å fotogrfere dere igjen når det kommer en liten en:))

Anonymous said...

Hei! Så utrolige flotte bilder i festningens buer. Hvor befinner disse buene seg, inne i borgen, ved hvilket hus?

Fotograf Eva, Moment Studio said...

Hei! Ja, disse buene er inne i borggården. Rett ved siden av Slottskirken.