Friday, January 21, 2011

Barnefoto | Johannes

Da vi hørte at Johannes kom hjem fra juleferie midt på natten dagen før fotograferingen, og hadde hatt sin aller første dag i barnehagen denne dagen fryktet vi det verste.....  Men det var ingen grunn til å frykte noe som helst. Johannes var i storform og vi hadde det kjempegøy sammen. Ekstra stas var det å få gynge på sauen som var lånt for anledningen! 

Lys, bakgrunn, komposisjon, redigering osv er alle ting som er viktige elementer for å få et godt bilde. Men det aller viktigste er å få de gode uttrykkene. Derfor er vi alltid to fotografer på en barnefotografering. En som fotograferer og en som leker, lokker og lurer for å få frem de gode uttrykkene:)

Pin It

5 comments:

Fotograf Jan Ivar Vik said...

Jeg likte spesielt godt de tre bildene oppå stolen. Kjempeflotte. Tipper kunden er strålende fornøyd med jobben dere har gjort. Dere er flinke!

Guro Linskov said...

Jeg likte det siste bildet aller best. Herlig utrykk, og sjekk de tærne! Går ikke ann å instruere det altså :) Sånn gjør barn når de har det gøy og koser seg!

Christoffer said...

kjempeflotte bilder!

Stine said...

For en sjarmør :)

Anita said...

Hehe. Herlige bilder. annaleis positur og kjekk serie på stolen. Litt ubalanse eit øyeblikk ? Kjekt å sjå sauen som tilbehør. De e virkelig STOR inspirasjon!