Wednesday, May 26, 2010

Kristoffer og KirstiKirsti og Kristoffer giftet seg på Bygdøy på søndag. Bildene tok vi i skogen og rundt forbi en turvei på Bygdøy. Det var veldig fint å fotografere i skogen og løvetannsengen. Takk til brudeparet for sporty innsats! Her er noen av mine favoritter fra fotograferingen:)Pin It

3 comments:

Bjørn T said...

Igjen Eva :-) dette er nydelige bilder

Anette said...

hei . så flotte bilder!.. jeg liker stilen på bildene deres.. jeg bare lurte på om du har noen tips til hvordan man kan få folk som ikke er vant til å være foran kamera til å være avslappet.. og også om du har noen steder hvor du henter inspirasjon ? jeg skal ta bilder i mitt første ordentlige bryllup til høsten og kanskje et til så jeg er litt nervøs kan du si.. et hvert svar blir satt stor pris på :)

anette

Fotograf Eva, Moment Studio said...

Takk Bjørn T!:)

Anette: Så hyggelig at du liker bildene våre! Jeg gir masse av meg selv under fotograferingen og da får jeg mye tilbake. Jeg synes det er så gøy å fotografere, så min begeistring smitter lett over på de jeg fotograferer. Selv om man også skal tenke på instillinger og det tekniske osv er det viktig å huske å kommunisere med de nygifte. Ikke hjem deg bak kamera:) Og så hjelper det ofte om brudeparet får lov til å bevege litt på seg fremfor å stå rett opp og ned!

Vi er flere fotografer som jobber sammen så vi er flinke til å inspirere hverandre. Ellers så er jeg flink til å delta på utstillinger, foredrag osv. Ellers så elsker jeg å bla i fotobøker og se på filmer. Både gammelt og nytt:)

Håper det var til hjelp. Lykke til med fotograferingen!