Monday, October 5, 2009

Konfirmasjonsfotografering


I dag hadde jeg en veldig spennende fotografering med Simonida som konfirmerte seg for noen uker siden. Det var nydelig kveldslys i dag så vi tok en liten tur ut i bakgården og fotograferte litt der. Simonida hadde med seg noen skikkelige kule outfits så det noen tøffe bilder i tillegg til de obligatoriske bunadsbildene:)Pin It

7 comments:

Anette said...

Hei!Wow jeg elsker bildene dine. jeg skal sette meg ned en dag og se ordentlig igjennom... :)

Eirik W said...

Disse bildene var fullstendig uttrykksløse. Virker ikke som dere har fått fram noe som helst i jenta som er avbildet. Dårlig kommunikasjon?

Eva said...

Anette: Tusen takk for hyggelig kommentar. Vi er flere som blogger på denne bloggen, så det er ikke bare mine bilder....:)

Eirik: Synd du ikke liker bildene. Jeg synes det er en fin variasjon med forksjellige bildeuttrykk i denne serien. At du synes at bildene er uttrykløse har nok ingenting med dårlig kommunikasjon å gjøre. Jeg valgte å legge ut noen litt alvorlige bilder fordi jeg synes det var en fin kontrast til de klassiske bunadsbildene med smil:)

Fotograf Trine Bjervig said...

Hmm... jeg syns absolutt ikke de var uttryksløse.. Kjempefine syns jeg!!

Eva said...

Takk Trine, det synes jeg også:)

Tanja said...

Jeg synes heller ikke de var det, kjempefine bilder, og ei nyydelig jente.

Gunnar Mjaugedal said...

Eirik hvordan kan man si at en fotograf ikke har fått frem personligheten uten å kjenne vedkommende som er modell, så jeg antar at du gjør det:)Men man trenger ikke å like et bilde den er fair.

Flotte konfirmasjons bilder Eva, som blir fine minner for vedkommende.